Strategisch Grafisch ontwerp, afgestemd op psychologie

Slechte communicatie houdt in dat je verkeerde indruk achterlaat over wie je bent, wat je doet en wat je bereid bent om toe te voegen. Veel ondernemers zijn goed in hun vak, maar kunnen niet de vertaalslag van communicatie niet maken. Ons grafisch ontwerpbureau zorgt voor de juiste vertaalslag van communicatie en ontwerp. Wij voegen waarde toe aan je bedrijf door je strategisch goed te positioneren en vertalen dit naar een exact geschikt ontwerp waarin jouw meerwaarde goed wordt weergegeven. Zo trek je de gewenste doelgroep aan. 

Ontwerp en drukwerk samen, geen verwarring meer

Elke ondernemer heeft op termijn drukwerk nodig om zijn product of service compleet te maken. Of het nu gaat om visitekaartjes, menu voor restaurant of een spandoek, wij regelen het hele drukwerk traject. In praktijk werkt het als volgt: Jij geeft ons opdracht voor een drukwerk. Indien het ontwerp ontbreekt, wordt het ontworpen. Het ontwerp wordt druk klaar gemaakt en na jouw goedkeuring, opgestuurd naar de drukkerij. Onze drukwerk leverancier zorgt ervoor dat jij de bestelling per post ontvangt. Indien er vragen of klachten plaatsvinden, zijn wij jouw aanspreekpunt. Dit aanpak spreidt je risico, bespaart tijd en is op termijn kostenbesparender. 

Wij bouwen jouw bedrijfsidentiteit

Partijen die voor jouw bedrijf kiezen, willen eerst verrast worden met een professionele “eerste indruk”.  Dit geeft ze het gevoel dat ze veilig en professioneel partner hebben. Wij ontwerpen een doeltreffend bedrijfsidentiteit (corporate identity) waardoor jouw bedrijfsimago uitstraalt wat het moet uitstralen.