Website laten bouwen en alles wat erbij komt kijken

Als ondernemer zoek je een partij waar je professionele website kunt laten bouwen. Vaak is je neefje net niet geschikt en grote bureaus kun je financieel niet veroorloven. Ons internetbureau zit dan precies daar tussenin. Wij zijn ooit net als je neefje geweest, maar hebben ons jarenlange ervaring en expertise omgezet in een creatief internetbureau dat aansluit op je wensen en financiële mogelijkheden. 

Hosting, zakelijk e-mail en website alles op 1 plek

Ons full service internetbureau biedt alles op één pakket. Wij zorgen dat je website altijd online blijft, dat je toegang krijgt tot je zakelijke e-mail en dat alle details op de achtergrond kloppen. Details die vaak frustraties brengen halen we weg zodat je je volledig kunt focussen op geld verdienen. Onze websites worden bewaard op Nederlandse servers en draaien op SSD’s

Wij bouwen geautomatiseerde internetwinkels

Wil je een internet onderneming opzetten met een webwinkel? Er wordt vaak onderschat hoeveel werk hier bij komt kijken. Het bouwen van een webwinkel is op zichzelf niet een heel groot uitdaging. Wat wel een uitdaging is, is webwinkel-processen zo optimaal mogelijk met elkaar integreren. Dit doe je door het analyseren van de processen en kijken waar zoveel mogelijk geoptimaliseerd kan worden. Wij halen overbodige drempels weg, voor jou betekent dit tijdwinst en kostenbesparing.

CRM/ERP digitale business oplossingen

Ons internetbureau stopt niet alleen bij het maken van simpele websites of webwinkels. Wij willen een stapje verder gaan en nadenken met ondernemers hoe we internet in het voordeel van de klant kunnen gebruiken. Denk aan automatiseren van leads, installeren en inrichten van CRM/ERP-systemen en implementeren van digitale oplossingen. Het draait uiteindelijk erom dat de techniek vóór je werkt en niet tegen je. Heb je een digitale business case voor ons? Leg het voor en laten we sparren over potentiële oplossingen. 

Wij outsourcen social media en laten je bedrijf groeien

De functie van social media is het contact leggen en onderhouden met je doelgroep. Op termijn kan social media veel goeds opleveren, denk aan nieuwe klanten, feedback, reputatie en nieuwe mogelijkheden. Social Media heeft ook een keerzijde, het kan tegen je werken als je het niet strategisch gebruikt of helemaal niet gebruikt. Als ondernemer is het van belang dat je social media kanalen aansluiten op wat je wilt uitstralen en wie je wilt zijn. Een struikelblok vormt de consistente aanwezigheidsplicht op de social mediakanalen, voor veel ondernemers vaak een onhaalbaar uitdaging. Bij Edita Media bieden we partnerschapprogramma’s aan waarbij nadruk ligt op het overnemen, onderhouden en ontzorgen van social media.