Niet tevreden? Geld terug!

Edita Media gaat voor 100% resultaat. We bieden u daarom de zekerheid van een “niet tevreden? Geld terug garantie”. Dit stimuleert ons als bedrijf het beste uit onszelf te halen en tot het uiterste gaan om uw project te laten slagen.

Volledige betrokkenheid via het klantpanel

Edita Media streeft naar een optimale samenwerking en biedt haar klanten daarom volledig inzicht in het proces. De uitvoering van onze projecten is gedigitaliseerd en geeft klanten toegang middels een klantpanel.

Via het klantpanel blijft u op de hoogte van de voortgang van het project en beschikt u over de mogelijkheid feedback te geven en ideeën of voorbeelden aan te dragen.

Flexibele betalingsmogelijkheden

Het maken van reclame is noodzakelijk voor iedere ondernemer. Voor ondernemers met een beperkt budget is het veelal niet mogelijk om een reclamebureau in te schakelen.

Edita Media vindt dat iedere ondernemer zichtbaar moet kunnen zijn en maakt daarom een termijnbetaling mogelijk tegen 0% rente. Hierdoor staan onze deuren open voor alle ondernemers.

Langdurige klantrelaties

Een relatie kan worden vergeleken met een huwelijk; langdurige relaties werpen duurzame vruchten af. Om deze relatie te ontwikkelen, zijn wij betrokken en bereikbaar voor u.

U bent te allen tijde welkom op ons kantoor voor een kop koffie. Bij dringende vragen of problemen kunt u ons ook buiten kantooruren bereiken.

Heldere aanpak

Bij Edita Media hanteren we een heldere aanpak. We gaan uitvoerig met u in gesprek, brengen mogelijke belemmeringen in kaart en maken op basis daarvan een passend voorstel. Op deze manier wordt u volledig ontzorgt.

Persoonlijk en veelzijdig

Bij Edita Media staan uw wensen centraal. We bieden een persoonlijke aanpak en betrekken u uitvoerig bij het proces voor het behalen van het beste resultaat. Edita Media onderscheidt zich naast branding met het aanbieden van drukwerk op maat

Breed dienstenpakket

Edita Media heeft een breed en divers dienstenpakket; u kunt uw hele project aan ons uitbesteden. Dit is efficient en zorgt voor eenduidige communicatie waardoor alle activiteiten goed op elkaar worden afgestemd.

Wij denken mee, adviseren en u beslist!

Edita Media streeft naar een optimale samenwerking. Door samen te sparren en te luisteren naar uw wensen kan er door ons een passend advies worden gegeven.

Hierbij maken wij gebruik van onze kennis op het gebied van marketing, technologie en psychologie. Uiteraard maakt u als klant uw definitieve keuze.

Zullen wij elkaar ontmoeten voor een goed gesprek?

of neemt u eerst een kijkje in onze portfolio.
Portfolio bekijkenContact opnemen