Kavkaz winkel in Den Bosch

Over Kavkaz

Kavkaz is een Oost-Europese winkel met lunchroom. Kavkaz verkoopt en bereidt Oost-Europese producten. Bij Kavkaz kunt u terecht voor heerlijke croissanten, broodje gezond, chebureki, Piroshki, gebak, salades, pelmeni en nog veel meer. Kavkaz is gevestigd in s’-Hertogenbosch op loopafstand van 2 minuten van de centraal station. 

Kavkaz Winkel website

De winkelwebsite van Kavkaz is voorzien van een CMS systeem. De website heeft moderne/traditionele style en biedt de klanten de mogelijkheid tot online eten te bestellen. Website is ontwikkeld met Joomla CMS die mogelijkheden biedt voor groei en uitbreiding voor in de toekomst. 

Project Details

Klant: Kavkaz 
Skills: Branding, Web Design, drukwerk, hosting en e-mail
Website: Bekijk Kavkaz winkel website

Huisstijl ontwerp Kavkaz winkel

De huisstijl ontwerp van Kavkaz winkel en Lunchroom bestaat uit verschillende onderdelen. Er is een combinatie gemaakt tussen traditioneel Oost-Europese sfeer en moderne uitstraling. Naast het ontwerpen van logo, menukaart, flyer, raambelettering en visitekaartjes, is ook de drukwerk door ons geleverd.

Kavkaz winkel website, overal toegankelijk

De winkel website van Kavkaz is responsive. Dit houdt in dat de website ontwerp zich aanpast aan de beeldscherm van een willekeurige apparaat. Zo kan de website haar klanten optimaal bereiken. 

Ook een winkel website laten maken?

Neem gerust contact op voor kennismakingsgesprek.