Webwinkel ontwikkeling voor Lux Koop

Webwinkel Luxkoop.nl

Luxkoop.nl is een webwinkel waar voor betaalbare prijzen luxe lingeries worden verkocht. Lux Koop is gevestigd in Oss en levert door hele Nederland en België. De webwinkel is ontwikkeld met OpenCart CMS en is zowel toegankelijk via desktop als mobiele apparaten. Dus bent u opzoek naar een lingerie of een andere ondergoed, betaal dan niet de hoofdprijs, maar kijk even op luxkoop.nl. 

Naast het ontwikkelen van een webwinkel, is Lux Koop ook voorzien van een nieuwe logo, huisstijl, flyer, belettering, stickers en drukwerk.

Project Details

Klant Roman

Skills Branding, Web Design, Drukwerk, Hosting

Bekijk luxkoop.nl

Webwinkel ontwerp

Online verkopen is populair, handig en innovatief. Zo is Lux Koop voorzien van de juiste identiteit waarmee online verkopen wordt gestimuleerd. Met een onderscheidend logo, huisstijl, briefpapier, flyer ontwerp en belettering zorgt Lux Koop voor een uitstraling dat past bij het webwinkel.

Webwinkel ontwikkeling

Webwinkel Lux Koop is responsive, dit houdt in dat de webwinkel toegankelijk is via elke type mobiele apparaat. De OpenCart CMS systeem zorgt ervoor dat onze klant onafhankelijk de webwinkel kan blijven beheren.

Uw idee omzetten tot een goed functionerende webwinkel?

Vaak weet u niet waar u moet beginnen, wij helpen u!