Reclame Autobedrijf Caljé

Reclame Autobedrijf Caljé

Autobedrijf Caljé is al jaren een betrouwbaar autobedrijf gevestigd in Tilburg. De eigenaar zag kansen in het investeren in het corporate identity van het autobedrijf.  Autobedrijf Caljé is door ons voorzien van een compleet vernieuwde logo, huisstijl, website, drukwerk, hosting en belettering. 

Project Details

Klant Zor Zograbjan
Skills Branding, Web Design, hosting, drukwerk, belettering
Bekijk autobedrijfcalje.nl

Logo Autobedrijf Caljé

Het logo van autobedrijf Caljé bestaat uit twee kleuren: Oranje en blauw. Oranje staat voor innovatie en veiligheid. De blauwe kleur staat voor integriteit en eerlijkheid. De illustratie van het logo laat de combinatie zien van een autosleutel en een bougie.

In het logo is terug te zien dat Autobedrijf Caljé zowel motorische als technische werkzaamheden uitvoert. De kleuren maken de slogan nog duidelijker:”Uw auto, Onze zorg”

Website autobedrijf Caljé

De website van Autobedrijf Caljé is ontwikkeld in Joomla CMS. Door strakke en moderne ontwerp is de website overzichtelijk en toegankelijk via mobiele apparaten. Op de website kunnen de bezoekers online een afspraak maken.
Website ontwerp Autobedrijf Caljé

Reclame Autobedrijf Calje

Onder reclame verstaan wij: huisstijl ontwerp, alle grafische design, flyer ontwerp, stoepbord ontwerp en drukwerk. Met juist ontwerpen reclameartikelen hebben wij onze bijdrage geleverd voor het uitstralen van de nieuwe identiteit.

‘Klant is koning’ is bij dit bedrijf zeker van toepassing

Als startende zelfstandige maak je veel overwegingen en streef je je visie achterna. Zelfs de kleinste details tellen mee.
Gezien wij aan het overwegen waren om ons bedrijf een nieuwe jasje te geven, zijn wij in contact gekomen met Edita Media Company.

Wij werden hartelijk ontvangen en kregen de nodige informatie. De jongeman die ons heeft geholpen, was uiterste bereid om wijzigingen aan het ontwerp te brengen en kwam met nieuwe ideeën. Geen enkel verzoek werd afgewezen!

Zij maken waar wat zij beloven en gaan zolang door totdat de klant tevreden is. ‘Klant is koning’ is bij dit bedrijf zeker van toepassing.  Wij danken Edita Media hartelijk voor de fijne samenwerking en zullen in de toekomst zo nodig deze samenwerking voortzetten.

 

Zor Zograbjan

Eigenaar, Autobedrijf Caljé

Meer klanten door eenmalige investering.

Wij vertellen u waar uw kansen liggen!