Overzichtelijke website voor Stichting Calling  Voice

Overzichtelijke website voor Stichting Calling Voice

Stichting Calling Voice bestaat voornamelijk uit jongeren van de Armeense komaf. De stichting brengt het goede nieuws (de Bijbelse boodschap) bij de harten van de jongeren. Na aantal jaren had de stichting behoefte aan een nieuwe website. De website moest simpel, helder en overzichtelijk zijn. Het bestuur van Calling Voice heeft ons de website laten maken.

Voorbereidingen website ontwikkeling

Vooraf is er een gesprek plaatsgevonden waarin wensen, behoeften en bijzondere ideeën omtrent het ontwerp en techniek uitgebreid zijn besproken. Vervolgens zijn er allerlei technische back-ups plaatsgevonden van de e-mail adressen en correspondenties.

Website ontwikkeling

Nadat de website ontwerp naar wens was, hebben wij de website ontwikkeling voortgezet en is het ontwerp geimplementeert in WordPress CMS. De website ontwerp had de nodige kenmerken als: overzichtelijk, helder en duidelijk. Dit hebben wij voor elkaar gekregen door het gebruiken van witte achtergrond, juiste keuze van afbeeldingen en het positioneren daarvan en door een strategische navigatiestructuur.

Website onderhouden

De website van Calling Voice wordt door ons onderhouden en beheert. Het onderhouden van de website gebeurt volgens een onderhoudsplan.

Project Details

Client Client Name Date Date of Completion Skills Branding, Web Design View elegantthemes.com

Overzichtelijke website voor stichting Calling Voice

Overzichtelijke website

De website van stichting Calling Voice is overzichtelijk, helder en strak. De overzichtelijke website bevat strategische navigatiestructuur, heldere kleuren en themagerichte afbeeldingen.

Website voor mobiel

De nieuwe website van Calling Voice is toegankelijk op zowel computerscherm als op mobiele apparaten als smartphone of een tablet.

Overzichtelijke website voor uw stichting nodig?